Ingredienser/portion
- 1 st Àggula
- 1 msk socker
- Âœ dl grĂ€dde
- 1 tsk florsocker
- 1 tsk nescafé
- 1 tsk kakao
- 1Âœ msk konjak, whiskey eller mörk rom
Tillagning
- SÀra Àggulan frÄn vitan
- Koka Àggskalen
- Vispa ihop Àggulor och socker
- Vispa grÀdden och hÀll ner i Àggblandningen, rör om
- HĂ€ll upp blandningen i ett kupat dessertglas
- StÀll in desserten i frysen
- Flytta blandningen till kylskĂ„p ca Âœ timme före servering
- Precis för servering, lÀgg florsocker, nescafé och kakao i smÄ öar pÄ desserten
- HÀll spriten i Àggskalet och placera det pÄ blandningen
- Servera
- GÀsterna hÀller sjÀlva spriten över desserten och rör ihop allt
Lycka till